Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver

Çubuk’un Gündemi Başbakan Yardımcısı

blank
MÜFİT ONBAŞI tarafından
11 Ocak, 2014 21:37 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 12:06
Okuma Süresi: 5dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler, Ankara'nın Çubuk ilçesinde önce Kaymakamlık arkasında Ak Parti İlçe teşkilatını ve daha sonra Çubuk Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı ziyaretinde Belediye Başkanı Lokman Özden, metro, askeriyeden boşalan alana 2 adet fakülte, spor kompleksi ve kültür merkezi gibi isteklerini iletti.

-KAYMAKAMLIK ZİYARET EDİLDİ

Kaymakamlığı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı İşler'e, Çubuk Kaymakam Vekili Mustafa Yiğit tarafından ilçe hakkında bilgi verildi.

Başbakan Yardımcısı İşler, burada Çubuk’un Ankara'nın en hızlı gelişen ilçelerinden biri olduğunu belirterek, özellikle Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile birlikte Çubuk’un eğitim kenti haline geleceğini kaydetti.

-AK PARTİ'YE OLAN DESTEK DEVAM EDİYOR

Ziyarette Başbakan Yardımcısı İşler, gazetecilerin gündeme dair sorularını da cevapladı. 11 yıllık kazanımların kaybedilmemesi için herkesi aklı selime davet eden Başbakan Yardımcısı İşler, milletin bu iddialara primi vermediğini ve kamuoyu anketlerinde AK Parti'ye olan desteğin devam ettiğini bildirdi.

-AK PARTİ ÇUBUK İLÇE TEŞKİLATI ZİYARET EDİLDİ

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ak Parti Çubuk İlçe teşkilatına geçen Başbakan Yardımcısı İşler ve beraberindekiler burada sevgi gösterileriyle karşılandı.

Başbakan Yardımcısı İşler’in ilçelerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, siyasi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

-İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

Başbakan Yardımcısı İşler, ziyarette gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İşler, ilçe belediye başkan adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirterek, Ak Parti'nin iktidara yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele için geldiğini söyledi.

Yolsuzluklarla mücadele edilmemesi ve geçit verilmesi durumunda Ak Parti iktidarında yapılan hizmetlerin gerçekleştirilemeyeceğini dile getiren İşler, "Kamu malında eskiden olduğu gibi yolsuzluklar ve hırsızlıklar yapılsaydı eskiden olduğu gibi birilerinin kasasına, cebine aktarılsaydı bu hizmetler yapılabilir miydi?" diye sordu.

-TEK PARTİ DÖNEMİNDE 18 YIL BU ÜLKE EZANA HASRET KALDI.

Başbakan Yardımcısı İşler, gazetecilerin kasetten ezan okunması konusunu hatırlatması üzerine "Tek parti döneminde biliyorsunuz 18 yıl bu ülke semaları ezana hasret kaldı. Herhalde bu hususu gündeme getiren belediye meclisi üyesi o eski günleri hatırlıyor. Ezanları bu ülkenin semalarından dindirmek istiyorlar. Ama O Günler artık geride kaldı. Bu millet onlara cezasını keser. İddialar onların kursaklarında kalır. Bu ülkenin semalarından ezan sesi hiçbir zaman eksik olmayacak ve ay yıldızlı bayrağımız da her zaman dalgalanacak" cevabını verdi.

-BELEDİYE BAŞKANLIK BİNASI ÖNÜNDE YOĞUN KALABALIK KARŞILADI

Başbakan Yardımcısı İşler, daha sonra Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret etti.

Belediye binasına gelişinde kendilerini bekleyen vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçenin Ak Parti iktidarı zamanında çok büyük yatırımlar aldığını söyledi. Milletvekilliği süresince ilçeye her zaman ziyaret eden ve ilçenin sorunları ile yakından ilgilenen Başbakan Yardımcısı İşler’e ilçesi adına teşekkür eden Başkan Özden, ’’Dünya lideri Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve ekibine ilçemiz adına teşekkür ederim. Başbakan Yardımcımız Sayın Emrullah İşler her zaman ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgilenmiştir. Kendisiyle gurur duyuyoruz’’ diye konuştu.

-ÇUBUKLULAR SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNDULAR

Başbakan Yardımcısı İşler de, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlara belediye başkanlığının önünde kısa bir konuşma yaptı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Eskiden bir manşetle hükümetler yıkılırdı. Şimdi artık avuçlarını yalıyorlar. Çok güçlü bir hükümetimiz var. Muktedir bir Başbakanımız, hükümetimiz var" dedi.

Son günlerde ortaya atılan iddialar ve yapılan operasyonların hedefinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı siyaset sahnesinden uzaklaştırmak olduğunu söyledi.

AK Parti'yi uzaklaştırmak için operasyonların yapıldığını ifade eden Başbakan Yardımcısı İşler, "Bunun arkasından da ilk defa cumhurbaşkanını halkın seçeceği bir Cumhurbaşkanlığı Seçimi olacak. Türkiye tarihine baktığımız zaman hep cumhurbaşkanlığı seçimleri sıkıntılı olmuş. Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce bir takım iddialar, sıkıntılar, ortalık karışmış. Ben hatırlıyorum 1980 öncesinde, kaç tur yapıldı. Aylarca cumhurbaşkanı seçilemedi" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı İşler, 30 Mart'ın Türk siyasi hayatında önemli bir dönüm noktası olacağının altını çizdi. Türkiye'nin bölgede lider ülke haline gelmesini istemeyen dış güçlerin içerideki irtibatları ile bu gidişi engellemeye çalıştıklarını söyleyen İşler, "Bizim bütün bu girişimlere karşı tek bir teselli kaynağımız var. O da milletimizin anlayışı, sağduyusu, aklıselimidir. Milletimizin gözü açılmıştır. Eskiden bir manşetle hükümetler yıkılırdı. Şimdi artık avuçlarını yalıyorlar. Çok güçlü bir hükümetimiz var. Muktedir bir Başbakanımız, hükümetimiz var. ve şimdi yapılan bu operasyonlar iktidarsız iktidarlar çıkarma operasyonudur" ifadesini kullandı.

-BAŞBAKAN YARDIMCISI İŞLER, BAŞKAN ÖZDEN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Konuşmanın ardından başkanlık makamına geçen Başbakan Yardımcısı İşler’e Başkan Özden tarafından ilçede bu güne kadar yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkında brifing verildi.

-SPOR KOMPLEKSİ YAPILMASI İÇİN YARDIM İSTENDİ

Alt yapının ardından ilçenin en önemli ihtiyaçlarının spor kompleksi olduğunu anlatan Başkan Özden, Sünlü Mahallesi’nde bulunan ve imarda gerekli düzenlemelerin yapıldığı 60 bin metrekarelik alana futbol sahası, olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonlarının olacağı spor kompleksi yapılması noktasında destek olmalarını istedi. Başkan Özden, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na daha öncede bu konudaki isteklerini ilettiklerini sözlerine ekledi.

-ASKERİYEDEN BOŞALAN ALANA 2 FAKÜLTENİN GELMESİ İSTENDİ

Askeriyeden boşalan yaklaşık 400 dönümlük alana Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin 2 adet fakülte kurması gerektiğini söyleyen Başkan Özden, ’’İlçe merkezinde kalan ve Gazi Üniversitesi’nden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne devredilen yaklaşık 400 dönümlük alana biz Sağlık Bilimleri Yüksek okulunun yanında İslami Bilimler Fakültesi ve Eğitim Bilimleri Fakültesinin de kurulmasını istiyoruz. Fakülteler burada açılırsa ilçenin ekonomisine bir katısı olur. Ayrıca yerleşkenin yanında yaklaşık 600 kişilik yeni bir öğrenci yurdu yapılırken, merkezde bulunan yaklaşık 300 kişilik de öğrenci yurdu hazır bulunmaktadır. Bu alan her şeyiyle fakültelere hazır. Sizden biz bu konuda da destek bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

-HAVAALANINA GELECEK METROYU İLÇEMİZE KADAR İSTİYORUZ

Ulaştırma Bakanlığı tarafından Esenboğa Havaalanına kadar yapılacak hafif raylı metro sisteminin ilçe merkezine kadar uzatılmasını isteyen Başkan Özden, yaptıkları imar planlarında istasyonların yerlerinin ayrıldığını belirtti. Metronun ilçe merkezine kadar getirilmesinin hem ulaşım sorununun köklü bir şekilde çözümünü sağlayacağını hem de ilçenin makus talihinin değişmesine neden olacağını savunan Başkan Özden, kendisi gibi tüm ilçe halkının de isteği olan metro konusunda da kendilerine Başbakan Yardımcısı İşler’in destek olmasını istedi.

-KÜLTÜR MERKEZİ’NİN YAPILMASI İÇİN DESTEK İSTENDİ

İlçelerinin en önemli eksikliğinin birinin de kültür merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Özden, bu konuda da Başbakan Yardımcısı İşler’den destek istedi.  Atatürk Mahallesi’nde bulunan Pazar yerine Kültür Merkezi yapılması için çalışma başlattıkları bilgisini veren Başkan Özden, ’’Çubuk Belediyesi olarak mevcut Pazar yeri ve terminal alanının olduğu geniş alanda kültür merkezi yapılması için imarda düzenleme yaptık. Kültür Merkezi’nin projesini de hazırlattık. Bu alana Büyükşehir Belediyemizin kaynaklarından bir kültür merkezi yaptırmak istiyoruz. Biz Anakara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek Başkanımıza bu konuyu ilettik. Başbakan Yardımcımız olarak sizlerin de bu konudaki isteklerimizi Melih Başkanımıza iletmenizi istirham ediyoruz. İlçemizin gerçekten de bu konuda büyük bir ihtiyacı var’’ diye konuştu.

-YEREL BASINDA İLÇE GÜNDEMİNE İLİŞKİN SORULAR SORUDULAR

Daha sonra söz isteyen yerel basın mensuplar da ilçedeki polis sayındaki ve hastanedeki doktor ile araç ve gereçlerindeki eksikliklerin olduğunu söylediler. Ayrıca ilçedeki işsizlik ve istihdam sorunları ile Aile ve Sosyal Politikalar ilçe müdürlüğü ile Süleyman Demirel Huzurevi’nden çıkarılan işçilerin mağdur edilmeyeceği konusunda söz verilmesine rağmen mağdur edildiği konusunu da dile getiren basın mensupları, bu konuda da Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’den destek istediler.

Başbakan Yardımcısı İşler’de kendisinde istenilen konuları not alarak, destek olmaya çalışacağını sözlerine ekledi.

Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kanser nezle gibi tedavi edilebilecek

blank
MÜFİT ONBAŞI tarafından
14 Aralık, 2025 11:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 3dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Dünyada kanser olarak bilinen hastalık, 2018 yılında Amerika ve Japonya’dan iki bilim adamı, “immüno-onkoloji” olarak adlandırılan yeni bir onkoloji tedavi yöntemi için tıpta Nobel Ödülü alması ile bambaşka bir yöne çevrildi.

Çok tehlikeli ve korkunç olarak bilenen kanser, yakın zamanda evde nezle gibi tedavi edilebilir

Bir zamanlar tedavi edilemeyen ve birçok kişinin korkunç acılar içinde ölümüne sebep olan iskorbüt hastalığı tedavi edilemiyor ve her hangi bir ilacı yoktu. Ancak daha sonra bu hastalığa C vitamini eksikliğinin yol açtığı ortaya çıkmıştı. Bugün iskorbüt hastalığına hiç kimse yakalanmıyor. Öyle görünüyor ki, korkunç ve ölümcül bir hastalık olan “kanseri” de aynı kader bekliyor. Bunun nedeni, işlenmiş gıdaların kullanımı ve vitamin eksikliğidir. İnsanların bunu önceden bildiği, fakat kar etme tutkusundan dolayı sessiz kaldığı düşünülünce dehşete kapılmamak mümkün değil. Bugün aldığım bilgiye karşı farklı tutum gösterilebilir, ancak ben sadece sizinle paylaşmak istedim, unutmayın; “Kanser” denen bir hastalık yoktur. Kanser, sadece B17 vitamini eksikliğinden başka bir şey değildir. Ağır yan etkileri olan kemoterapi, ilaç tedavisi ve ameliyatı kabul etmeyin! Eski zamanlarda denizcilerin iskorbüt hastalığından müzdarip olduklarını hatırlayın, birçok kişi bu hastalıktan ölüyordu! Bazı kişiler de bundan sürekli kazanç elde ediyordu. Daha sonra ise iskorbütün sadece C vitamini eksikliğinden kaynaklandığını ortaya çıktı. Yani bu bir hastalık değildi! Kanser de aynı şey. Sömürgeciler ve insanlığın düşmanları tam bir kanser endüstrisi inşa ettiler ve çok büyük paralar kazanıyorlar.

Kanserin önlenmesi ve tedavisi hakkında bilmemiz gerekenler

Onkoloji endüstrisi II. Dünya Savaşından sonra büyümeye başladı. Kanserle mücadele etmek için her hangi bir prosedüre, tedavi kürlerine ve masraflara gerek yok! Bunların hepsi, sömürgecilerin ceplerini doldurmak içindir, çünkü kanser tedavisi uzun zaman önce bulunmuştur. Kanser sadece B17 vitaminin eksikliği olduğundan, her gün 15-20 kayısı çekirdeği tüketmemiz yeterli olur. Buğday filizi (tomurcukları) yiyin. Buğday filizi müthiş bir kanser ilacıdır. Bu, tüm kanser önleyici maddelerin en güçlüsü olan sıvı oksijenin ve laetril’in en iyi kaynağıdır. Bu madde, B 17 vitaminin (amigdalin’in) özüdür ve elma çekirdeklerinde bulunur. “Kanserin Ölümü” adlı kitabında Doktor Harold Manner, letril’in etkisinin kanser tedavisinde  % 90’ın üzerinde olduğunu yazmıştır!*

Amygdalin (B 17 Vitaminin) kaynakları

Tohum veya meyve tohumları doğadaki B 17 vitamininin konsantrasyon halidir. Bu, elma, kayısı, şeftali, armut ve kuru erik çekirdeklerini kapsıyor.  Fasulye filizi, mercimek filizi, lima fasülyesi ve bezelye gibi baklagiller ve tahıllar. Acı badem (doğada en zengin B 17 vitamini kaynağı) ve Hint bademi. Her türlü dut, yabanmersini, ahududu ve çilek. Susam ve keten tohumu.  Yulaf, arpa, kahverengi pirinç, buğday, darı, keten ve çavdar. Bu Vitamin ayrıca mayada, ham pirinçte ve balkabağında bulunur.

Kanser karşıtı ürünlerin listesi

Kayısılar (çekirdekler). Diğer meyvelerin çekirdekleri / tohumları: Elma. Vişne. Şeftali. Kültür eriği. Erik. Armut. Lima fasulyesi. Bulaşık deterjanın ve sıvı sabunun parçacıklarının vücuda girmesi, kanserin başlamasının ana nedenidir.* Bulaşıkları ne kadar iyi durulasanız durulayın, ufak bir deterjan parçası bulaşıkların üzerinde kalır ve vücudunuza girer. Bu zararlı maddeleri tamamen hayatınızdan çıkartmak istemiyorsanız, bunun da basit bir çözümü var. Bulaşık deterjanını (ve sıvı sabunu) sirke ile 50: 50 oranında karıştırın. İşte bu kadar! Artık asla kansere yakalanmayacaksınız! Dondurulmuş limonlar - kansere çaredir Bunu bilmiyor muydunuz? Restoranlar ve kafelerdeki birçok uzman, tüm limonları kullanır veya tüketir ve hiçbir şeyi boşa harcamazlar.* Bütün limonu israf etmeden nasıl mı kullanabiliriz? Son derece basit! Yıkanmış limonu buzdolabınızın dondurucusuna koyun. Limon dondurulduktan sonra rendeyi alın, tüm limonu rendeleyin (kabuğunu soymadan) ve yemeklerin üzerine serpin. Limonu sebze salatalarına, dondurmaya, çorbalara, pilav ve bulgura, makarnaya, spagettiye, pirince, suşiye, balık yemeklerine vs… katın. Bu liste sonsuza kadar devam edebilir. Tüm yemekler beklenmedik bir şekilde, daha önce hiç tatmadığınız lezzetli bir tada sahip olacak. Genellikle limon denince, sadece limon suyu ve C vitamini akla geliyor.  Şimdi Limonun Sırrını öğrendiğinize göre, limonu, bir bardak hazır erişte çorbasında bile kullanabilirsiniz. Kabuğu atmayı önlemenin ve yemeklere yeni bir lezzet katmanın haricinde bütün limon kullanmanın temel avantajı nedir? Limon kabuğu limon suyundan 5-10 kat daha fazla vitamin içerir. Ve siz genellikle kabuğu atıyorsunuz. Ancak şimdi, basit bir şekilde tüm limonun dondurulması ve ardından yemeklerin üzerine serpilmesi işleminin ardından tüm bu besin maddelerini tüketebilir ve daha sağlıklı olabilirsiniz. Limon kabuğu, vücuttaki toksik elementlerin yok edilmesinde güçlü bir indirgeyici ajandır. Yıkanan limonu dondurucuya koyun ve ardından her gün yemeklerin üzerine rendeleyin. Bu, yiyeceklerinizi daha lezzetli, hayatınızı daha sağlıklı ve daha uzun hale getirmenin anahtarıdır! Bu Limonun muhteşem Sırrıdır! Limon (Citrus), kanser hücrelerini öldüren harika bir üründür. Ayrıca kemoterapiden 10.000 kat daha güçlüdür. Böylece, limon kabuğunun hoş aromasının yanı sıra, limon suyundan 10 kat daha fazla vitamin içerdiği ve vücuttaki toksik elementlerle savaşmaya yardımcı olduğu ortaya çıkmıştır. Fakat en önemlisi, limon kanser hücrelerini öldürmektedir. Neden biz bunu bilmiyoruz? Çünkü büyük şirketler, onlara inanılmaz karlar getiren sentetik analogların üretimi ile ilgileniyorlar. Gelirlerini tehlikeye atmamak için, limonun mucizevi özelliklerini gizli tutuyorlar. Limon ağacının bileşenleri, kanser hücrelerinin büyümesini yavaşlatmak için yaygın olarak kemoterapide kullanılan Adriamycin’den 10.000 kez üstündür. Ve en önemlisi, limon özü ile yapılan terapi sadece kötü huylu hücreleri yok eder. Yan etkisi olmadığı için limonları dondurun, rendeleyin ve sağlık için tüketin! Bu bilgilerin kaynağı heyecan vericidir. Bu bilgiyi, 1970’ten bu yana 20’den fazla laboratuvar testinin yapıldığını ve basit limonun, kolon, meme, prostat, akciğer ve pankreas kanseri gibi 12 türdeki kanser hücresini öldürdüğünü söyleyen, dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden biri verdi… Ve daha da şaşırtıcı olan, limon özü ile yapılan tedavi türü, yalnızca malign kanser hücrelerini yok eder ve sağlıklı hücreleri etkilemez.   Haber Yazı: Halil İbrahim Kambak
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.