Ankara
İmsak 05:24
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:24
İmsaka son --:--

Çubukspor Sporcuları Tam Gaz

MÜFİT ONBAŞI tarafından
27 Ağustos, 2011 13:13 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 12:08
0

Çubukspor Sporcuları Tam Gaz

Çubukspor, 2011-2012 sezonunda kurduğu kadrosuyla 1. etap çalışmalarına kendi tesislerinde başladı.

1. Amatör Ligde mücadele eden ve Süper Lige çıkmayı hedefleyen Çubukspor, 2. ve 3. ligden transfer ettiği sporcularla sezona iddialı başladı.

Yaptıkları transferlerle hedeflerinin Süper Amatör lig olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Emin Kerimoğlu, yapılan transferlerle takımı güçlendirdiklerini söyledi.

Kerimoğlu, çalışmalar ve transferler hakkında bilgi vererek, “Geçtiğimiz sezon şampiyon olan takımlardan 2’inci ve 3’üncü ligde mücadele eden sporculardan Ali Murat, Erkan Aydoğdu, Ercan Arslan, Halit Özbayram, Özkan Kınacı ve Selim Erkoçoğlu gibi tecrübeli sporcuları takımımıza kattık. Bunların yanında Çubuklu gençlerimizden Selim, Özkan, Emre, Ömer, Furkan, Ömür, Emrah, Yasin ve Mustafa ile yola devam ediyoruz. Biz bu takımla yenilmeden Süper Lige çıkmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Takım Antrenörü Metin Karagöz ise birinci etap çalışmaların tam gaz devam ettiğini bildirerek, çalışmalar nedeniyle sporculara bayram tatilinin de verilmeyeceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240