Ankara
İmsak 05:22
Güneş 06:46
Öğle 13:01
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:25
İmsaka son --:--

Kültür Evi, Dostları Buluşturuyor

MÜFİT ONBAŞI tarafından
04 Haziran, 2011 16:56 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 12:08
0

Çubuk Kültür Evi, Dostları Buluşturuyor

 Çubuk Belediyesi tarafından hizmete açılan, özellikle ilçede yaşayan emeklilerin ve yaşlıların uğrak yeri olan Kültür Evi yoğun ilgi görüyor. 

Çubuk Belediyesi Başkanı Lokman Özden, Yavuz Selim Mahallesi Cami Kebirin karşısında açılan Çubuk Belediyesi Kültür Evi’nin, dostları buluşturan nezih bir mekan olduğunu belirterek, Kültür Evinde her hafta bir etkinliğin yapıldığını söyledi.

Kültür Evinin, alt katında her yaştan vatandaşın gelip güzel zaman geçirebildiğini belirterek, üst katta da açılan kurslarla gençlerin satranç öğrendiğini kaydetti.

Özden, Kültür Evi gibi bu tür mekânların önemine ve gerekliliğine işaret ederek, şunları söyledi: “Yaşlılarımız, dünle bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. İtibar gerektiren bu dönemde, yaşlılarımıza ne yapsak azdır. Ayrıca gelişmişliğin en önemli kriterlerinden biri de yaşlılara verilen önemdir. Emekli vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda vakitlerini geçirmelerini ve kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak, toplumla bütünleşmesi, daha aktif olmaları ve yaşama bağlı kalmaları için Çubuk Belediyesi Kültür Evini hizmete açtık. Açtığımız merkeze kimi torunu ile geliyor, kimi mahallesinden komşusunu alıyor geliyor. Kendilerine yapılan ikramlarla birlikte sohbet ediyor, düzenlenen etkinliklere katılıyor. Hoş ve verimli günler geçirmelerini sağlıyoruz”dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240