Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver

Milliler Danimarka Maçına Hazır

MÜFİT ONBAŞI tarafından
13 Kasım, 2012 10:43 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 12:07
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

(A) Milli Futbol Takımı, 14 Kasım Çarşamba günü Danimarka ile yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.

Milliler, antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri gerçekleştirdi. Hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Mehmet Topuz, Umut Bulut ve Bekir İrtegün, takımdan ayrı koşu yaptı.

3 eksik

Milli takımın Danimarka maçı öncesi ilk antrenmanına, sakatlığı bulunan Volkan Demirel ile hasta olan Selçuk İnan ve Sercan Sararer katılamadı.

Volkan Demirel'in sağ uyluk ön adalesinde kronik ağrıları bulunduğu ve çekilen MR'ında, 'rectus femoris' adalesinde gerilmeye bağlı ödem tespit edildiği ifade edilerek, oyuncunun tedavisine başlandığı vurgulandı.

Selçuk İnan'ın hem üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği hem de sağ kasığında ağrı bulunduğu aktarılarak, oyuncunun tedaviye alındığı bildirildi.

Öte yandan, Almanya'da Greuther Fürth takımı forması giyen Sercan Sararer'in ise şiddetli mide ve bağırsak enfeksiyonu geçirdiği kaydedildi. Serum tedavisi gören oyuncunun kulüp doktorlarıyla temasta olduğu ve mevcut durumda İstanbul'a gelmeyeceğinin söylendiği belirtildi. Ayrıca, Atletico Madrid'de birlikte forma giyen milli oyuncular Emre Belözoğlu ile Arda Turan'ın İstanbul'a geldikleri ve BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne ulaşmak için yolda oldukları bildirildi. Çalışmanın basın mensuplarına açık tutulan bölümünde bu futbolcular antrenmana dahil olmadı.

(A) Milli Takım, Danimarka maçı öncesi son çalışmasını yarın akşam BJK İnönü Stadı'nda yapacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank

En Çok Okunanlar