Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver

Pursaklar’da Halk Şenlikte Buluştu

blank
MÜFİT ONBAŞI tarafından
30 Haziran, 2013 15:42 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.03.2024 12:06
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Kısa adı PUSİAD olan Pursaklar Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından “1. Yaz Şenliği” yapıldı.

Pursaklar Stadında, PUSİAD’ı düzenlediği bu yıl ilki yapılan “1. Yaz Şenliği”ne Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Çayırhan Belediye Başkanı Ömer Bayrak, ilçe kurum ve daire amirleri, iş adamları, misafirler ve ortalama 40 bin vatandaş bir araya geldi.

Şenliğe PUSİAD üyeleri ve halk yoğun katılım gösterdi.

PUSİAD Başkanı Osman Yılmaz; “Pursaklar’ın böyle bir şenliğe ihtiyacı vardı. Bize gelen talepler doğrultusunda da böyle bir şenlik yapmaya karar verdik. Pursaklar’a böyle bir coşku yaşatan misafirlerimize, yaz şenliğimize ve PUSİAD’a emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Şenliğe renk katan sanatçılardan Oğuz Yılmaz,  Ankaralı İbocan ve Gülşen’in seslendirdiği şarkı ve türkülerle misafirler keyifli saatler yaşadılar.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Sanatçı Gülşen’e, Dernek Başkanı Osman Yılmaz tarafından teşekkür plaketi takdim edilirken, hediye çekilişi, plaket töreni, havai fişek gösterileri ve konserlerler ile misafirler gönüllerince eğlendiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank

En Çok Okunanlar