CHP İlçe Başkanı Değişti

MÜFİT ONBAŞI tarafından
16 Mart, 2012 19:09 tarihinde yayınlandı
0

Çubuk CHP İlçede  Ali Naci Yeşiltepe koltuğu bıraktı.

Gerçekleştirilen kongrede 1998 yılından bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüten Ali Naci Yeşiltepe’nin yerine seçime tek aday olarak giren Vural Çokcan seçildi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılan kongreye CHP Ankara Milletvekilleri İzzet Çetin, Levent Kök, Gülsün Bilgehan, İl Başkanı Zeki Alçın, Akyurt İlçe Başkanı Ergül Er, Altındağ İlçe Başkanı Ozan Vural, Keçiören İlçe Başkanı Mehmet Küçüktepe, Mamak İlçe Başkanı Selahattin Emre, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda davetli ve partili katıldı.

Çok zor şartlarda 14 yıl partisi için mücadele ettiğini anlatan eski İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, “Bu günlere gelmekten ve bu günleri görmekten çok mutluyum. İlçe yönetimlerin ikinci bir görevi vardır, o da kendisinden sonra ilçe başkanlığına bir kişiyi yetiştirmektir. Ben o görevimi yaptım. Çok mutlu olarak görevi bırakıyorum” dedi. Yeşiltepe, bu güne kadar kendisiyle birlikte görev yapan herkesten helallik istedi.

Seçimin ardından delegelere ve konuklara teşekkür eden Vural Çokcan, 2014 yerel seçimleri için çalışmalara hemen başlayacaklarını söyledi

Tek liste ile gidilen seçimde 94 delege oy kullanırken, öğretmen emeklisi Vural Çokcan’ın listesi seçildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Namaz Vakitleri

Ankara
18
Haziran Perşembe
1448 HİCRİ Muharrem 3
İmsak Vakti
Şuanki vakit
İmsak
  İmsak
03:17
Güneş vaktine kalan süre
 
  Güneş
05:13
  Öğle
12:55
  İkindi
16:52
  Akşam
20:27
  Yatsı
22:14

Video Haberler

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Video Haberler

Ankara Ziraat Odaları; hububat alım fiyatları çiftçimizi üzdü

MÜFİT ONBAŞI Avatarı
MÜFİT ONBAŞI tarafından
07 Haziran, 2026 16:20 tarihinde yayınlandı
0

Ankara Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Zekai Köseoğlu TMO alım fiyatları ile ilgili basın açıklama yaptı.

Köseoğlu açıklamasında; “Çiftçi sayımız ülke nüfusunun yüzde iki buçuğuna düşmüşken çiftçi yaş ortalaması 60’lara dayanmışken çiftçi çocukları tarımın gelir seviyesinin düşük olmasından köyde kalmaz iken köyler virane yaşanmaz hale gelmişken TMO’nun 2026 yılı hububat alım fiyatları çiftçimizi üzmüş çalışma üretme şevkini kırmıştır. 2026 yılı üretici fiyatlarındaki artış %26 civarında iken ASGARİ ÜCRETE %27 zam yapılmış iken 2025 yılı ile 2026 yılı üretim maliyetleri arasında %30 bir artış var iken buğday alım fiyatını 2025 yılı fiyatına göre %22,22 artışla 16,500 TL ye 2025 yılı arpa alım fiyatına göre %15,9 artışla 12,750 TL açıklanması çiftçimizi gerçekten üzmüştür tarımın geleceğini köylerin geleceğini risk altına sokmuştur” dedi. Köseoğlu açıklamasının devamında; “Başkent Ankaramız tarımsal arazi varlığı olarak ülkemizin ikinci büyük ili hububat üretimi olarak da ülkemizin ikinci büyük ili 45 bin çiftçimizle üretim yapıyoruz 45 bin çiftçimiz özlemle tatmin edici bir fiyat bekliyordu. Bilhassa Ankara’mız ülkemizin en az yağış alan bölgesi verimde en az alan ilimiz yılda en fazla bir ürün üretebilen çiftçimiz bu fiyatlardan en çok etkilenen Ankara çiftçisi olacak. Çiftçimiz 2027 üretim yılına gübrede %70 mazotta %55 gibi bir artışla girecek açıklanan bu fiyatlar 2027 üretimini de etkileyecek. Mahsul bedellerinin 45 günde ödenmesi çiftçimizi zora sokacak borç vadeleri büyük bir oranda harman vadedir bu uygulama çiftçimizi serbest piyasaya yönlendirecek buğday fiyatlarının 14-15 TL bandında seyretmesine neden olacaktır. Unutulmamalıdır ki ülkemizin huzurunun ve mutluluğunun tek teminatı tarım sektörüdür insanlarımızın karnını doyuramazsak huzurlu bir toplum olamayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Namaz Vakitleri

Ankara
18
Haziran Perşembe
1448 HİCRİ Muharrem 3
İmsak Vakti
Şuanki vakit
İmsak
  İmsak
03:17
Güneş vaktine kalan süre
 
  Güneş
05:13
  Öğle
12:55
  İkindi
16:52
  Akşam
20:27
  Yatsı
22:14

Video Haberler

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Video Haberler