İcrada Akla Gelen Her şey Satılıyor

MÜFİT ONBAŞI tarafından
11 Ocak, 2012 18:59 tarihinde yayınlandı
0

İcrada Akla Gelen Her şey Satılıyor

Borçlarını ödeyemedikleri için haciz işlemi uygulanan taşınır veya taşınmaz malların sayısı her gün artarken, bunlar arasında gözlükten, canlı keçiye kadar her çeşit mal olduğu görüldü.

Basın İlan Kurumu tarafından gazetelere verilen ve ‘icralik.com’ sitesinde de yer alan taşınır- taşınmaz hacizli mal sayısında artış görüldüğü belirtildi. Bunlar arasında Bakırköy 13’üncü İcra Müdürlüğü, bir borçtan dolayı hacizli bulunan 160 tanesi için 15 bin, 45 tanesi için 4 bin 500 TL değer biçilen Rayban marka değişik renkteki 195 gözlüğü yer aldı. Gözlük için birinci arttırma 13 Ocak günü 11.00-11.10 saatleri arasında Bahçelievler’deki Soğanlı Mahallesi Marmara Sokak 5 numaralı yerde yapılacak. Bu açık arttırmada takdir edilen değerin en az yüzde 60’ını veren olmadığı takdirde, 18 Ocak’ta aynı yer ve saatte ikinci açık arttırma yapılacak. Bunda ise takdir edilen değerin en az yüzde 60 oranında olması koşulu aranacak.

Ankara’daki Çubuk İcra Dairesi ise her biri 35-40 kilo ağırlığında 69 canlı keçiyi açık arttırma ile satışa çıkardı. Çubuk Adalet Sarayı önünde 1 Şubat’ta 10.10-10.15 saatleri arasında yapılacak açık arttırmada yine biçilen değerin en az yüzde 60’ını veren çıkıp çıkmadığına bakılacak. İstenen rakamı veren çıkmadığı takdirde bu kez açık arttırma 6 Şubat’ta aynı yer ve saatte yapılacak:

 

DHA(İD) – İstanbul

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Namaz Vakitleri

Ankara
18
Haziran Perşembe
1448 HİCRİ Muharrem 3
İmsak Vakti
Şuanki vakit
İmsak
  İmsak
03:17
Güneş vaktine kalan süre
 
  Güneş
05:13
  Öğle
12:55
  İkindi
16:52
  Akşam
20:27
  Yatsı
22:14

Video Haberler

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Video Haberler

Ankara Ziraat Odaları; hububat alım fiyatları çiftçimizi üzdü

MÜFİT ONBAŞI Avatarı
MÜFİT ONBAŞI tarafından
07 Haziran, 2026 16:20 tarihinde yayınlandı
0

Ankara Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Zekai Köseoğlu TMO alım fiyatları ile ilgili basın açıklama yaptı.

Köseoğlu açıklamasında; “Çiftçi sayımız ülke nüfusunun yüzde iki buçuğuna düşmüşken çiftçi yaş ortalaması 60’lara dayanmışken çiftçi çocukları tarımın gelir seviyesinin düşük olmasından köyde kalmaz iken köyler virane yaşanmaz hale gelmişken TMO’nun 2026 yılı hububat alım fiyatları çiftçimizi üzmüş çalışma üretme şevkini kırmıştır. 2026 yılı üretici fiyatlarındaki artış %26 civarında iken ASGARİ ÜCRETE %27 zam yapılmış iken 2025 yılı ile 2026 yılı üretim maliyetleri arasında %30 bir artış var iken buğday alım fiyatını 2025 yılı fiyatına göre %22,22 artışla 16,500 TL ye 2025 yılı arpa alım fiyatına göre %15,9 artışla 12,750 TL açıklanması çiftçimizi gerçekten üzmüştür tarımın geleceğini köylerin geleceğini risk altına sokmuştur” dedi. Köseoğlu açıklamasının devamında; “Başkent Ankaramız tarımsal arazi varlığı olarak ülkemizin ikinci büyük ili hububat üretimi olarak da ülkemizin ikinci büyük ili 45 bin çiftçimizle üretim yapıyoruz 45 bin çiftçimiz özlemle tatmin edici bir fiyat bekliyordu. Bilhassa Ankara’mız ülkemizin en az yağış alan bölgesi verimde en az alan ilimiz yılda en fazla bir ürün üretebilen çiftçimiz bu fiyatlardan en çok etkilenen Ankara çiftçisi olacak. Çiftçimiz 2027 üretim yılına gübrede %70 mazotta %55 gibi bir artışla girecek açıklanan bu fiyatlar 2027 üretimini de etkileyecek. Mahsul bedellerinin 45 günde ödenmesi çiftçimizi zora sokacak borç vadeleri büyük bir oranda harman vadedir bu uygulama çiftçimizi serbest piyasaya yönlendirecek buğday fiyatlarının 14-15 TL bandında seyretmesine neden olacaktır. Unutulmamalıdır ki ülkemizin huzurunun ve mutluluğunun tek teminatı tarım sektörüdür insanlarımızın karnını doyuramazsak huzurlu bir toplum olamayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Namaz Vakitleri

Ankara
18
Haziran Perşembe
1448 HİCRİ Muharrem 3
İmsak Vakti
Şuanki vakit
İmsak
  İmsak
03:17
Güneş vaktine kalan süre
 
  Güneş
05:13
  Öğle
12:55
  İkindi
16:52
  Akşam
20:27
  Yatsı
22:14

Video Haberler

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Video Haberler