Kayıp Kişi Dağda Ölü Bulundu

MÜFİT ONBAŞI tarafından
19 Ekim, 2014 16:18 tarihinde yayınlandı
0
Kayıp Kişi Dağda Ölü Bulundu

Pursaklar’ın Sirkeli beldesinde oturan 70 yaşındaki Yüksel Şimşek, torununun nişanına katılmak için Altındağ’a gitmiş, nişan sonrası otomobili ile ayrıldıktan sonra bir daha haber alamayan yakınları durumu polis ve jandarmaya bildirdi.

Uzun süreli aramada Şimşek, köylüler tarafında dağın yamacında 11 Ekim de ölü bulundu.

Yaklaşık 2 aydır kayıp olan Şimşek’in Ankara’nın Pursaklar ilçesi Yuva mahallesinde dağda köylüler tarafından önce yeleği ve gömleği bulunduktan sonra 15 metre ilerde de cansız bedeni bulundu.

Şimşek, 24 Ağustos’ta Başkent’te kaybolmuş ve kayıp olduğunun 17’nci günü sonunda avcılar tarafından otomobili, Yuva köyüne bağlı bir derenin içerisinde bulunmuştu.

Ailesi tarafından Yüksel Şimşek’in bulunması halinde ödül verileceği belirtilmişti.

Şimşek’in cesedi otopsi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Hasta olduğu bilinen, 45 yıllık evli ve 2 kız 2 erkek toplam 4 çocuk sahibi olan Şimşek’in cenazesi dün Sirkeli mahallesine defnedildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Namaz Vakitleri

Ankara
17
Haziran Çarşamba
1448 HİCRİ Muharrem 2
Öğle Vakti
Şuanki vakit
Öğle
  İmsak
03:17
  Güneş
05:13
  Öğle
12:54
İkindi vaktine kalan süre
 
  İkindi
16:52
  Akşam
20:26
  Yatsı
22:14

Video Haberler

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Video Haberler

Ankara Ziraat Odaları; hububat alım fiyatları çiftçimizi üzdü

MÜFİT ONBAŞI Avatarı
MÜFİT ONBAŞI tarafından
07 Haziran, 2026 16:20 tarihinde yayınlandı
0

Ankara Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Zekai Köseoğlu TMO alım fiyatları ile ilgili basın açıklama yaptı.

Köseoğlu açıklamasında; “Çiftçi sayımız ülke nüfusunun yüzde iki buçuğuna düşmüşken çiftçi yaş ortalaması 60’lara dayanmışken çiftçi çocukları tarımın gelir seviyesinin düşük olmasından köyde kalmaz iken köyler virane yaşanmaz hale gelmişken TMO’nun 2026 yılı hububat alım fiyatları çiftçimizi üzmüş çalışma üretme şevkini kırmıştır. 2026 yılı üretici fiyatlarındaki artış %26 civarında iken ASGARİ ÜCRETE %27 zam yapılmış iken 2025 yılı ile 2026 yılı üretim maliyetleri arasında %30 bir artış var iken buğday alım fiyatını 2025 yılı fiyatına göre %22,22 artışla 16,500 TL ye 2025 yılı arpa alım fiyatına göre %15,9 artışla 12,750 TL açıklanması çiftçimizi gerçekten üzmüştür tarımın geleceğini köylerin geleceğini risk altına sokmuştur” dedi. Köseoğlu açıklamasının devamında; “Başkent Ankaramız tarımsal arazi varlığı olarak ülkemizin ikinci büyük ili hububat üretimi olarak da ülkemizin ikinci büyük ili 45 bin çiftçimizle üretim yapıyoruz 45 bin çiftçimiz özlemle tatmin edici bir fiyat bekliyordu. Bilhassa Ankara’mız ülkemizin en az yağış alan bölgesi verimde en az alan ilimiz yılda en fazla bir ürün üretebilen çiftçimiz bu fiyatlardan en çok etkilenen Ankara çiftçisi olacak. Çiftçimiz 2027 üretim yılına gübrede %70 mazotta %55 gibi bir artışla girecek açıklanan bu fiyatlar 2027 üretimini de etkileyecek. Mahsul bedellerinin 45 günde ödenmesi çiftçimizi zora sokacak borç vadeleri büyük bir oranda harman vadedir bu uygulama çiftçimizi serbest piyasaya yönlendirecek buğday fiyatlarının 14-15 TL bandında seyretmesine neden olacaktır. Unutulmamalıdır ki ülkemizin huzurunun ve mutluluğunun tek teminatı tarım sektörüdür insanlarımızın karnını doyuramazsak huzurlu bir toplum olamayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Namaz Vakitleri

Ankara
17
Haziran Çarşamba
1448 HİCRİ Muharrem 2
Öğle Vakti
Şuanki vakit
Öğle
  İmsak
03:17
  Güneş
05:13
  Öğle
12:54
İkindi vaktine kalan süre
 
  İkindi
16:52
  Akşam
20:26
  Yatsı
22:14

Video Haberler

Haber Sıralaması

Yazı bulunamadı

Video Haberler